Met de artificial intelligence van Qiri® haalt u meer uit uw app en webshop

Qiri analyseert orderstromen en geeft persoonlijk advies aan de winkelende consument. Welke producten heeft men weer nodig, maar liggen nog niet in het winkelmandje? En welke alternatieve producten zijn voordeliger, gezonder, of ook als huismerk te koop? Via haar API stuurt Qiri alle informatie door naar de shoppingcart van uw consument.

Qiri®: predictive algoritmes voor up-, cross- en deepselling, speciaal voor FMCG

Qiri is een SaaS-product voor kunstmatige intelligentie, getraind in de FMCG. Qiri heeft allerlei algoritmes om productaankoop te voorspellen. Qiri signaleert bijvoorbeeld hypes en tijdsgebonden aankopen. Qiri onderzoekt kruisverkoop en herhalingspatronen. Qiri rekent supersnel door miljoenen orderregels heen, maar weet heel precies welk product ze die ene consument het best kan adviseren. Via Qiri’s API wordt informatie doorgegeven aan apps, webshops, social media en e-mailmarketingsystemen.

Qiri®: artificial intelligence vanuit de Cloud, eenvoudig te gebruiken

Qiri is een Software-as-a-Service product en werkt vanuit de Cloud. U hoeft niets te installeren of te onderhouden. Qiri werkt heel gebruikersvriendelijk: u stelt een vraag aan Qiri’s API, en u krijgt het antwoord terug. Die API responses kunt u overnemen naar uw app, webshop, e-mailnieuwsbrief of in welk ander medium u de output wilt gebruiken. Het enige dat u nodig heeft is een Qiri API-account.

 
 

Met Qiri® zorgt u voor een win-win situatie

Apps en webshops worden behulpzamer voor de consument, en de interactie met de consument winstgevender voor u als retailer. Wilt u weten hoe Qiri werkt? Neem contact met ons op en wij laten het u zien.

Waar vindt u ons?

Sellvation marketing BV | Industrieweg zuid 22 nummer 3, 3958 VX Amerongen, The Netherlands | T +31(0)343-453 959 | E info@sellvation.nl | I www.sellvation.nl | KvK Utrecht 30159010

Contact? Bel 0343-453 959 of stuur een contactverzoek.