CCM professional: Software-as-a-Service-oplossing voor CRM, CMS en EMS

Profiteer van de voordelen van een modern softwaresysteem waarbinnen een Customer Relationship Management (CRM) systeem, een Content Management Systeem (CMS) en een E-mail Marketing Systeem (EMS) zijn geïntegreerd: beheer klantgegevens, bouw dynamische microsites, verstuur razendsnel e-mailnieuwsbrieven, en bekijk statistieken. Alles is centraal te bedienen via een gebruiksvriendelijke webinterface. En via APIs en SOAP-webservices worden consumentendata gesynchroniseerd met uw kassasystemen, administratieve pakketten, ERP-systemen en webshops.

CCM professional's CRM: één centrale klantendatabase voor alle contactmomenten

In de Customer Relationship Management-module kunt u het allemaal zelf: opzetten, onderhouden en segmenteren van uw klantendatabase. Im- en exporteren van persoonsgegevens. Analyseren van de groei van uw CRM-database. Koppelen aan uw webshop of kassasystemen en automatisch uitwisselen van klant- en transactiegegevens.

CCM professional's CMS: snel gepersonaliseerde webpagina's online

Met het Content Management Systeem kunt u gemakkelijk actiesites opzetten. Met CCM maakt u de webpagina’s dynamisch en persoonlijk zodat elke bezoeker ‘informatie op maat’ krijgt. Analyseer de populariteit van uw marketingactie met uitgebreide bezoekstatistieken. En haal nieuwe content van externe bronnen automatisch binnen via de CMS-API.

CCM professional's EMS: razendsnel e-mailnieuwsbrieven verzenden

Met het E-mail Marketing Systeem maakt u e-mailnieuwsbrieven, verzendt u ze razendsnel en bekijkt u de statistieken. Maar CCM biedt nog veel meer: vergelijk het succes van uw e-mailings over de tijd en analyseer trends in open- en klikgedrag met de EMS-monitor. En maak de informatie in de e-mail automatisch actueel via real time content of de EMS-API waarmee u artikelen uit uw andere systemen ophaalt.

 
 

CCM professional is de verborgen kracht achter een steeds groter aantal retailketens. Wilt u weten waarom?

Met CCM professional geven wij Nederlandse retailorganisaties één krachtig SaaS-softwarepakket in handen. Deze software suite bevat een CRM-, CMS- en EMS-module en is eenvoudig te koppelen met product- en transactiedata uit kassa-, erp-, webshop- en e-commerce-systemen. Op die manier integreren we consumentendata met uw actiewebsites en e-mailings.

CCM professional is de verborgen kracht achter een steeds groter aantal retailketens. Wilt u weten waarom er steeds meer enthousiaste gebruikers zijn? Neem contact met ons op en wij laten u het zien.

Waar vindt u ons?

Sellvation marketing BV | Industrieweg zuid 22 nummer 3, 3958 VX Amerongen, The Netherlands | T +31(0)343-453 959 | E info@sellvation.nl | I www.sellvation.nl | KvK Utrecht 30159010

Contact? Bel 0343-453 959 of stuur een contactverzoek.