Wij maken online retailcommunicatie relevant

Met data-gedreven marketing krijgt elke individuele klant zijn eigen aanbiedingen en winkelinformatie, ook al communiceert u met honderdduizenden Nederlanders tegelijkertijd. Met onze gespecialiseerde software helpen wij u uw online communicatie heel persoonlijk en relevant te maken. En daar krijgt u een sterkere klantenbinding voor terug.

CRM, CMS en EMS voor winkelketens

Wij leveren CCM professional. Deze software suite integreert een CRM-, CMS- en EMS-pakket en sluiten we aan op uw kassa-, klantenkaart-, webshop- of e-commercesysteem. U kunt zowel vanuit het hoofdkantoor als op lokaal winkel-niveau interacteren met consumenten, of het nu gaat om actiewebsites, e-mailnieuwsbrieven, of webformulieren voor dataverrijking.

Artificial Intelligence: predictive algoritmes voor up-, cross- en deepselling, speciaal voor FMCG

Qiri® is een SaaS-product voor kunstmatige intelligentie, getraind in de FMCG. Qiri werkt vanuit de Cloud en heeft allerlei algoritmes om productaankoop te voorspellen. Qiri signaleert bijvoorbeeld hypes en tijdsgebonden aankopen. Qiri onderzoekt kruisverkoop en herhalingspatronen. Qiri rekent supersnel door miljoenen orderregels heen, maar weet heel precies welk product ze die ene consument het best kan adviseren. Via Qiri’s API wordt informatie doorgegeven aan apps, webshops, social media en e-mailmarketingsystemen.

Professionele ondersteuning voor retailers

Met een sterk team van Campaign managers en Software developers werken we voor de bekende winkelketens in Nederland. Wij programmeren micro-websites waarop u uw producten, aanbiedingen en acties kunt promoten. Ook helpen we met het praktische werk: we verzorgen de e-mailnieuwsbrieven en onderhouden consumentendatabases.

 
 

Wij helpen u aan een flinke voorsprong in retailcommunicatie!

Als Retailer heeft u te maken met een grote hoeveelheid data-stromen, van producten in het schap tot transacties in de winkel of de webshop. En dan is er ook nog eens het loyalty-systeem met de klantenkaart. Big Data, dus. Onze uitdaging is al die informatie te relateren aan uw consumentendatabase en te vertalen naar relevante inhoud voor websites en e-mailnieuwsbrieven.

Met onze software stellen wij de consument centraal en maken we content persoonlijk. En dat helpt u aan een flinke voorsprong in online retailcommunicatie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u verder kunnen brengen. 

Waar vindt u ons?

Sellvation marketing BV | Industrieweg zuid 22 nummer 3, 3958 VX Amerongen, The Netherlands | T +31(0)343-453 959 | E info@sellvation.nl | I www.sellvation.nl | KvK Utrecht 30159010

Contact? Bel 0343-453 959 of stuur een contactverzoek.